Un fost parlamentar, sancţionat pentru că i-a oferit soției o cină romantică pe plajă la Eforie

Un fost senator al României a petrecut Floriile pe plaja din Eforie. El i-a organizat soţiei o masă romantică, sfidand restricțiile stabilite de epidemia de coronavirus. Poliția s-a autosesizat și le-a aplicat o sancțiune de 2000 de lei.

Un fost parlamentar, sancţionat pentru o cină romantică

Christian Gigi Chiru este fost senator al României în legislatura 2012-2016. El i-a pregătit soţiei, de Florii, o masă romantică pe unul dintre digurile plajei din Eforie. Fotografiile au fost postate de soţia sa pe Facebook. Ea a zis că sunt facute la ei în curte: „Surpriza de ziua mea de nume!!! De vissss”

Dupa apariţia imaginilor pe Facebook, poliţia s-a sesizat. Cei doi au fost amendați cu 2.000 de lei pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3. „Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care 2 persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancţionate contravenţional, pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, au transmis, duminică, reprezentanţii Poliţiei.

În urma apariţiei imaginilor pe Facebook, poliţia s-a sesizat şi i-a amendat pe cei doi cu 2.000 de lei pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3

„Nu voiam sa intervin, dar…, sa transformi un eveniment in familie, de sfintele florii, in subiect de pandemie publica, este prea mult. Oameni buni , nu am incalcat nici un decret, nici o lege, suntem izolati la fel ca toata lumea. Noi vrem sa combatem virusul prin iubire, prin normalitate. Nu vrem sa suparam pe nimeni. Suntem alaturi de cei in suferinta. Neputinta sau manipularea unora, nu este generatä de mine sau familia mea. Va rog sa ne scuzati pentru ca suntem optimisti si fericiti”, a explicat Chiru pe Facebook. El a spus că se aflau la ei în curte: „Surpriza de ziua mea de nume!!! De vissss …

❤️
🙏

“ site news

Lasă un răspuns