Un dezinfectant de mâini a ajuns vedetă pe internet. Politicienii din Parlament l-au lipit cu super glue de masă, ca să nu fie furat

Un dezinfectant de mâini a ajuns vedetă pe internet. Jurnaliștii și politicienii care participă la ședințele din cadrul Palatului Parlamentului au la dispoziție un recipient pentru dezinfectarea mâinilor, care, însă, a fost lipit de masă, pentru a nu fi furat.

Un dezinfectant de mâini a ajuns vedetă pe internet

Ca să evite riscul ca gelul dezinfectant să dispară, administraţia l-a lipit de masă, lucru care a stârnit numeroase replici ironice pe internet. O astfel de sticlă cu un lichid dezinfectant a fost amplasată pe unul dintre holurile Camerei Deputaților.

Potrivit celor mai recente date anunțate de Guvern, două persoane diagnosticate cu virusul COVID-19 (coronavirus) sunt internate, în continuare, în unități spitalicești de specialitate din Cluj-Napoca și Timișoara, cu stare bună de sănătate, fără febră.

În țara noastră, până în prezent, 3 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, dintre care o persoană a fost declarată vindecată după ce testele realizate conform procedurilor medicale au fost negative.

Citește și Româncă frumoasă și tânără, unul dintre cei mai apreciaţi camionagii din Germania

De asemenea, în centrele de la București, Timișoara și Cluj-Napoca au fost analizate și alte probe de la persoane care s-au întors din țările afectate sau au avut contact cu persoane posibil purtătoare ale virusului, însă toate au ieșit negative. site news

Lasă un răspuns