Un consilier local a rămas fără un milion de euro, după ce identitatea i-a fost furată. Cazul face înconjurul țării

Un consilier local din comuna Sadu, judeţul Sibiu, a rămas fără 1 milion de euro, după ce o cunoştinţă i-a furat identitatea şi i-a transferat într-un cont din Elveţia. Cazul face înconjurul țării.

Consilier local, lăsat fără un milion de euro

Un bărbat a reuşit să-şi însuşească identitatea lui Ion Popica, consilier local, şi să convingă angajaţii unei bănci să-i permită accesul la conturile bancare ale adevăratului proprietar şi, mai mult, să-i transfere într-un alt cont o sumă uriaşă de bani, scrie Adevărul.

Autorităţile susţin că, într-un final, transferul ar fi fost anulat după ce personalul bancar a realizat înşelătoria în urma unor verificări standard.   

Cine este hoțul care l-a furat pe consilierul local

Numele hoţului care și-a însușit milionul de euro al lui Ion Popica, consilier local, este Marcel Muşat, un bărbat de 48 de ani din localitatea sibiană Cisnădie. Acesta a plecat din România în perioada perfectării tranzacţiei.

Vezi ce cântăreț-amator ajuns secretar de stat la Muncă, prins de Poliție fără carnet: dosar penal și drum liber spre demitere

Povestea românului care a reuşit să transfere 1 milion de euro din conturile unui consilier local într-un cont pe care şi l-a deschis special în Elveţia, doar cu un buletin falsificat şi o deghizare la bancă, a făcut înconjurul ţării.  site news

Lasă un răspuns