Un bărbat din Brașov s-a aruncat de la etajul 10, cu un bebeluș în brațe

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Brașov s-a aruncat, joi dimineața, de la etajul 10 al unui bloc, ținându-și în brațe bebelușul de câteva luni. Medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat și copil. Soţia bărbatului se afla în bucătărie cu celălalt copil, de trei ani.

Bărbatul a ieșit pe balcon și, fără să spună vreun cuvânt, s-a aruncat în gol cu bebelușul în brațe. A căzut pe un excavator care, în acel moment, trecea prin fața blocului.

Caz șocant la Brașov, un bărbat s-a aruncat de la etajul 10

În ciuda impactului deosebit de puternic, excavatoristul nu a auzit nimic și și-a continuat drumul câteva zeci de metri.

Citește și Bărbat atacat cu un briceag, la stația de metrou Iancului

La un moment dat, excavatorul s-a oprit, din cauza unei defecțiuni la sistemul de alimentare, în urma șocului produs de căderea celor două corpuri pe capota de la motor.

Excavatoristul a coborât din utilaj să vadă ce s-a întâmplat, moment în care a văzut cele două victime zăcând în mijlocul străzii. Bărbatul a sunat imediat la 112. La sosirea echipajelor la fața locului, tatăl și copilul erau in stare de inconștiență. La scurt timp cele două victime au decedat. 

Anchetatorii au mai multe ipoteze: fie bărbatul s-a aruncat intenționat, ținându-și fata în brațe, fie este vorba de un accident.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru ucidere din culpă. site news

Lasă un răspuns