b1

Un bărbat de 39 de ani a murit din cauza coronavirusului. NU avea alte afecțiuni

Bărbatul în vârstă de 39 de ani era din județul Ialomița și, conform primelor verificări, nu avea alte afecțiuni cunoscute. S-au recoltat probe pentru COVID 19 în data de 26.03.2020, rezultat pozitiv a fost primit în data de 28.03.2020. A decedat în 26.03.2020 în izolatorul CPU Spital Țăndărei. Acesta este cea mai tânără victima a coronavirusului din țara noastră.

Șapte decese din cauza coronavirusului au fost raportate sâmbătă seara

Alte șapte decese din cauza coronavirusului au fost raportate sâmbătă seară, urcând astfel bilanțul la 37, potrivit unei informări a Grupului de comunicare strategică.

Persoanele decedate au vârste cuprinse între 39 și 77 de ani și sunt din Arad, Constanța, Suceava, Hunedoara și Ialomița .

Un bărbat de 43 de ani care a fost tranferat de la Spitalul Județean din Suceava la Spitalul de Arși din București unde a fost operat, dar a decedat pe 28 martie.

O femeie de 61 ani, din județul Hunedoara a fost internată în ATI Spitalul Județean Deva. Ea a murit pe 23 martie, însă abia pe 28 martie rezultatele testului au confirmat că decesul a avut ca și cauza infectarea cu COVID 19.

Un bărbat de 65 de ani, din județul Arad a fost internat pe 22 martie la Spitalul Județean și tranferat trei zile mai târziu la Spitalul de Boli Infecțioase V Babeș Timișoara. A decedat după alte trei zile.

Alte trei decese au fost raportate în Ialomița. Un bărbat de 39 de ani, decedat la 26 martie, al cărui rezultat la testul COVID-19 a venit pe 28 martie. Nu avea boli asociate cunoscute. De asemenea, doi bărbați de 60 și 77 de ani au decedat la domiciliu pe 25 martie, rezultatul pozitiv fiind dat în urma unor probe recoltate de medicina legală. Niciunul dintre cei decedați în Ialomița nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat. site news

Lasă un răspuns