kfornow

Un bărbat a fugit din carantină pentru a-l bate pe concubinul fostei soții

Un tânăr de 23 ani din Petroșani, aflat în carantină într-un centru din municipiul Petroșani, a fugit pentru a-l bate pe actualul concubin al fostei sale iubite. Individul l-a lovit cu o șurubelniță în zona capului, fără a-l accidenta, iar apoi a fugit, anunță Poliția Hunedoara.

Vineri spre sâmbătă noaptea, tânărul a fugit din carantină, a mers la locuința fostei concubine o tânără in vârstă de 22 de ani din municipiul Petroșani, căreia i-a spart ușa locuinței și l-a lovit pe actualul concubin un tânăr in vârstă de 25 de ani cu o șurubelniță în zona capului, fără a-i pune acestuia viața în pericol, după care a fugit.

„În aceasta dimineața polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara, au identificat autorul, acesta fiind prins la scurt timp după comiterea faptei și au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de zadarnicirea combaterii bolilor, violare de domiciliu și lovire”, precizează reprezentanții Poliției Hunedoara.

La data de 15 mai, România a instituit, pentru toate persoanele care veneau din străinătate, măsura carantinării/izolării la locuință sau carantinei instituționalizate, în spații special destinate puse la dispoziție de autorități. site news

Lasă un răspuns