Un bărbat a fost amendat cu 11.500 lei după ce a încălcat Ordonanțele militare într-o stație de tramvai

Un bărbat aflat într-o staţie de tramvai din Capitală a fost amendat cu 11.500 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială şi a prevederilor Ordonanţelor militare, după ce a scuipat şi înjurat trecătorii, iar ulterior a devenit agresiv cu forţele de ordine care au sosit la faţa locului.

Scandal în stația de tramvai

„Ieri (n.r. – miercuri, 15 aprilie), în jurul orei 19,30, un echipaj mixt, format din poliţişti ai Secţiei 7 şi jandarm, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la faptul că un bărbat cu comportament agresiv a scuipat trecătorii şi îi înjură.

Bărbatul indicat se afla în staţia de tramvai, iar la momentul în care a observat echipajul a devenit recalcitrant şi a adresat, în continuare, injurii, fapt ce a impus imobilizarea sa şi conducerea la secţia de poliţie”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea normelor de convieţuire socială şi a prevederilor Ordonanţelor militare, sancţiunile ridicându-se la suma de 11.500 lei.

Citește și Est-europenii și scandinavii sunt mai puțin afectați de COVID-19, dezvăluie conferențiarul doctor Mihai Craiu

491 de noi cazuri de îmbolnăvire s-au înregistrat în România în ultimele 24 de ore, bilanţul ajungând la 7.707 de cazuri. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 243 de pacienţi.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.357 au fost declarate vindecate şi externate.

Totodată, până acum, 392 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman şi Gorj, au murit. site news

Lasă un răspuns