Bancher de top din Londra, cu salariu de un milion de euro, dat AFARĂ, după ce a furat mâncarea colegilor

Un angajat de top, cu salariu de un milion de euro, dat AFARĂ, după ce a furat mâncarea colegilor! Un angajat de top al unei filiale londoneze, a celei mai mari și profitabile companii de servicii financiare din lume, a fost dat afară pentru că a furat mâncarea colegilor din cantina instituției.

Un angajat de top, cu salariu de un milion de euro, dat AFARĂ

Deși era un angajat de top, fiind recompensat cu un salariu de peste 1 milion de euro pe an, acesta obișnuia să fure mâncarea colegilor săi.

Citește și Cum fură angajații statului România pe față, Curtea de Conturi a găsit dezastru

Este vorba despre Paras Shas, în vârstă de 31 de ani, cel care se ocupa cu coordonarea tranzacțiilor de obligațiuni cu randament ridicat pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Un angajat de top a furat mâncarea colegilor

Angajatul de top a fost demis de Citigroup, în urmă cu o lună, după ce a fost prins în fapt, furând de mai multe ori mâncare din cantina sediului din Londra.

Mai mult, astfel de fapte în instituțiile financare din Regatul Unit al Marii Britanii nu sunt tolerate. Mizuho Bank din Japonia a concediat în 2016 un angajat al filialei din Londra, care a furat o piesă de 5 lire de la bicicleta unui coleg. site news

Lasă un răspuns