Ultima ora: Premier League a confirmat că șase jucători sunt pozitivi – antrenamentele au început marți, dar mulți jucători au refuzat întoarcerea în iarbă!

O știre de ultimă oră ne spune că șase fotbaliști din Premier league au fost depistați pozitiv. De fapt, vorbim de 784 de teste, făcute printre fotbaliști, de personal medical calificat, în weekend-ul care a trecut, analize obligatorii, înaintea startului în pregătiri, impuse de Liga Profesionistă, de Ministerul Sportului și de Federația Engleză de Fotbal.

Din cele 784 de teste, șase au ieșit positive, cei infectați aparținând unui număr de trei cluburi. Se spune că printre cele trei cluburi se numără Watford, care a ajuns, deja, la un număr de 19 infectați, în toată această perioadă, dar și Burnley, al cărui antrenor însuși, Ian Woan (foto sus dreapta), a fost confirmat confirmat pozitiv, chiar azi-noapte, în ciuda faptului că era asimptomatic.

De altfel, printre fotbaliștii englezi s-a instaurat teama de infectare – Danny Rose, împrumutat de Tottenham la Newcastle, este îngrijorat de starea lui de sănătate și a refuzat întoarcerea la antrenamente: ”Nu suntem șobolani cobai, ca lumea să vadă ce se întâmplă cu noi. Oamenii stau acasă și spun că fotbaliștii câștigă bani mulți, așa că trebuie să se întoarcă. Dar eu spun că nu merită riscul îmbolnăvirii, oricât am câștiga noi”, a declarat Rose. Troy Deeney, de la Watford, a refuzat și el întoarcerea pe teren, motivând că sunt probleme cu siguranța sportivilor și a familiilor acestora. Ba chiar a dat exemplu că și în Spania au fost depistați pozitiv șase jucători.  

Lasă un răspuns