Ultima oră. Mama Cristinei Țopescu vine în România

Rodica Țopescu, mama Cristinei Țopescu, vine în România la înmormântarea fiicei sale, care va fi incinerată.

Cristian Țopescu și Rodica Țopescu s-au căsătorit pe când comentatorul sportiv avea doar 22 de ani, iar căsătoria a durat 11 ani.

„Sunt amintiri frumoase. Fiecare căsnicie s-a bucurat de apariția unui copil (ambii sunt acum oameni realizați și stimați în societate), iar despărțirile au fost pașnice. Eu am rămas în relații foarte bune cu fostele mele soții, mamele primilor doi copii ai mei. Divorțurile din actualitate sunt o nebunie, mai ales când la mijloc sunt copii”, declara Cristian Țopescu într-un interviu acordat unei reviste.

Rodica Țopescu a plecat pe vremea regimului comunist în Germania, lucru care i-a adus probleme legendarului comentator, care nu a ,mai putut pleca din țară.

Cristina Ţopescu va fi incinerată miercuri. Nu se ştie dacă aceasta a fost dorinţa Cristinei Ţopescu sau o decizie a rudelor ei. În raportul preliminar legiștii au stabilit că jurnalista Cristina Ţopescu a murit în jurul Anului Nou, în cazul morţii Cristinei Ţopescu fiind efectuată şi o expertiză toxicologică după ce în stomacul ei au fost găsite mai multe medicamente site news.

Lasă un răspuns