UEFA a hotărât! Ce se întâmplă cu meciul Astra-Craiova

UEFA a decis rapid ce se va întâmpla cu meciurile din Liga 1, care nu s-au putut juca, după ce mai mulți fotbaliști au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Avocatul celor de la Astra, Claudiu Popa, spune că UEFA a transmis oficialilor români faptul că, meciurile se pot juca după data de 3 august cu condiția ca acestea să nu infruențeze clasamentul. Luni este data limită dată de UEFA pentru transmiterea listei cu echipele care vor participa în cupele europene. În concluzie, în cazul în care meciul Craiova – CFR Cluj se va termina la egalitate, atunci campioana României va fi stabilită de comisii.

”Decizia se află doar la FRF. N-aș vrea să fiu în pielea celor de la FRF, depinde cât de raționali sunt. La condiții speciale se iau măsuri speciale. Interesul Astrei este ca meciurile să se joace. Noi am pierde 100.000 de euro dacă vom coborâ de pe locul trei”, a declarat Claudiu Popa, avocatul Astrei, la Digi Sport Special.

Un fotbalist de la Astra s-a vindecat

Cinci fotbaliști de la Astra aveau COVID – 19 în urmă cu câteva zile. Portarul David Lazar s-a vindecat însă rapid. La ultimul test pe care l-a făcut a ieșit negativ.

”David Lazar a ieșit negativ la ultima testare. Pprobabil același lucru se va întâmpla și cu Dima, este colegul lui de cameră. Ambii au avut două teste pozitive până acum, făcute în locuri diferite”, a mai spus Popa.

Lasă un răspuns