Udrea, filmată dansând la o petrecere cu manele, într-un restaurant de lux din București

Când vine vorba de distracție, Elena Udrea, este, clar, în top. Recent, ex-șefa Cancelariei Prezidențiale a fost sufletul unei petreceri care a avut loc într-un restaurant luxos din Capitală. Logodnica lui Adrian Alexandrov a dansat pe manelele lui Adi Minune și nu s-a sfiit chiar să fredoneze melodiile.

Udrea, vedetă pe melodiile lui Adi Minune

Îmbrăcată cu o rochiță super-sexy, fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale în mandatul lui Traian Băsescu a dansat aprig pe melodiile lui Adi Minune, iar cele mai multe priviri au fost ațintite asupra sa. Ba mai mult, au fost momente în care ex-consilierul prezidențial a și cântat odată cu artistul, semn că versurile melodiilor nu îi sunt necunoscute.

Citește cum Manda și Tudose au ajuns șefii campaniei electorale a PSD, unul taie de pe listă condamnații, altul – proștii.

Elena Udrea a plecat din România în Costa Rica în februarie 2018. Ea fost reţinută, în 3 octombrie 2018, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestată. În decembrie 2018, de Crăciun, Elena Udrea a fost eliberată din închisoare. Ea a depus o solicitare pentru obţinerea azilului în Costa Rica.

Udrea se judecă pentru libertate dar știe să-și trăiască viața

Un an mai târziu, Elena Udrea avea să revină în România. A făcut anunțul pe pagina de socializare. “Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare.

Vezi aici dansurile spectaculoase ale Elenei Udrea surpinse de colegii de la cancan.ro.

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată, iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate”, scria Elena Udrea pe Facebook. site news

Lasă un răspuns