Tudose, controversă legată de cardul bancar. Situație jenantă, din care s-a scos cu cash: Cu friptura în mână, le-am spus să-şi mănânce cardurile

Mihai Tudose, pe vremea când era premierul României, a dezvăluit motivul pentru care nu are nevoie de un cont bancar. Întrebat atunci unde îşi ţine banii, Tudose a răspuns, arătând spre buzunar. „Uite, aici! Aveţi impresia că este un salariu atât de mare ca prim-ministru să umbli cu două sacoşe după tine? Am o veste proastă: încape într-un singur plic subţire”.

Ulterior, Tudose a fost provocat să răspundă dacă a făcut vreodată cumpărături online sau dacă a plătit facturi pe Internet. Tudose a răspuns negativ, adăugând că „fiecare cu treaba lui. Vrea să-şi ia salamul online, să şi-l ia online”.

Joi seară, Mihai Tudose, acum europarlamentar, a fost invitat la TVR 1, iar realizatorul emisiunii l-a întrebat: „V-ați făcut card bancar? Ultima dată când am vorbit nu aveați card”. „Nu am avut încotro!”, a răspuns Mihai Tudose, adăugând: „Băieții nu au casierie”.

Vezi și Efectul Tudose, întreaga organizația din Brăila pleacă din PRO România

„Nu aveți casierie la Bruxelles?!”, a intervenit Ionuţ Cristache. „Am întrebat unde e casieria. Și nu înțelegeau. (…) Mi-am făcut card. Hai să vă spun. E și acolo o cantină. Ghici ce?! La ora prânzului, le-a picat sistemul informatic. Eu aveam una de 20. Eram cel mai bogat. A început scandalul. Erau cu friptura în mână la casă… Mâncați voi cardul de acum! Pot eu să trec în față să plătesc…”, a povestit Mihai Tudose. site news

Lasă un răspuns