Trupa Iris

Trupa Iris se împarte. Ce au stabilit Cristi Minculescu și Nelu Dumitrescu

După ce Cristi Minculescu a părăsit trupa de muzică rock Iris, înființată în anul 1975, solistul revine la colegii săi de suflet. După lungi discuții și certuri, consacratul vocalist Minculescu şi toboșarul Nelu Dumitrescu au îngropat securea războiului, dar nu vor cânta împreună. De acum înainte vor exista două trupe cu același nume: Iris / Cristi Minculescu, Valter & Boro, dar şi Iris / Nelu Dumitrescu.

Ce a declarat Cristi Minculescu

„Cum să zic, n-avea cum să plece Iris din Iris. Pe noi, cât nu ne-am numit Iris, lumea oricum ne striga aşa la concert. Şi erau alături de noi cu o determinare extraordinară”, a spus Cristi Minculescu.

„Acum ne uităm doar înainte, începând de ieri, spre serbarea de 40 de ani, de la Sala Palatului, din octombrie”, a mai declarat acesta.

La rândul său, Nelu Dumitescu spune că s-a gândit cu ceva vreme în urmă la această soluţie, conform Mediafax.

„M-am gândit la chestia asta în decursul timpului, de când a plecat de la Iris. Eu am decis după atâta timp că n-are niciun rost. Noi continuăm mai departe, facem muzică, asta contează. Că sunt două formaţii, asta e, noi vom compune mai departe”, a spus el.

Dintre hiturile consacrate semnate Iris, amintim: Floare de Iris, Strada ta, De vei pleca, Nu mă uita. site news

Lasă un răspuns