Trei hoți au fost dați de gol de declarația pe propria răspundere uitată la locul jafului

Trei bărbaţi au fost arestaţi după ce au încercat să jefuiască o cramă de vin din regiunea Bordeaux. Poliţia le-a luat urmele graţie declaraţiei de deplasare pe proprie răspundere uitată la faţa locului, relatează ziarul Sud Ouest.

Faptele s-au petrecut vineri, 24 aprilie. Trei bărbaţi, în vârstă de 36, 41 şi 45 de ani, au mers la o cramă din regiunea Gironde (Bordeaux). În timp ce doi dintre ei au distras atenţia proprietarului de vin, al treilea a mers în camera unde se afla casa de marcat.

Au fugit fără declarația pe propria răspundere

Însă lucrurile au mers prost. Nu numai că în casa de marcat au găsit doar 40 de euro, dar au fost demascaţi de vânzătorul care a reuşit să-i pună pe fugă. În grabă, cei trei hoţi au pierdut declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru a ieşi din casă pe timp de izolare.

Prin urmare, jandarmii nu au avut mari dificultăţi în a găsi echipa de hoți. Au mers direct la adresa indicată în document. Cei trei vor fi judecaţi la Curtea Penală din Bordeaux.

17 priorități au fost identificate pentru o ieșire graduală a Franței din carantină începând de pe 11 mai. Acestea includ redeschiderea școlilor, reîntoarcerea la muncă a companiilor, revenirea la normal a transportului public, furnizarea de măști și dezinfectant, precum și o politică de testare și sprijin pentru vârstnici.

Citește și România iese din Starea de Urgență pe 15 mai și intră în Starea de Alertă. Ce înseamnă acest lucru

În Franța, bilanțul pandemiei de coronavirus se apropie de 23.000 de morți. În ultimele 24 de ore însă, numărul de decese înregistrate a scăzut cu o treime față de ziua precedentă (242 de morți față de 369), precizează autoritățile de la Paris. S-a diminuat, de asemenea, pentru a 18-a zi consecutiv, numărul de pacienți admiși în terapie intensivă. site news

Lasă un răspuns