Traian Berbeceanu, ironii la adresa preoților, pe tema coronavirusului. Ce sfaturi dă fostul polițist

Traian Berbeceanu, ironii la adresa preoților, pe tema coronavirusului. Fostul poliţist a revenit cu o postare virală despre preoţi, cărora le cere să folosească linguriţe de unică folosinţă la împărtăşanie.

Fostul poliţist Traian Berbeceanu îi ironizează pe preoţi, pe tema coronavirusului.

Citește și: Coronavirusul nu se transmite prin atingere. Dezvăluirile preşedintelui Societăţii Romane de Microbiologie

Ce le transmite Berbeceanu preoţilor

Într-o postare devenită virală pe Facebook, Traian Berbeceanu scrie că aceştia ar trebui să îi împărtăşească pe români cu linguriţe de unică folosinţă.

„Ar fi o mare dovadă de iubire, preţuire şi protejare a enoriaşilor, aceea ca B.O.R.-ul să hotărască, măcar pentru perioada asta dificilă, ca sfânta împărtăşanie să fie făcută cu linguriţe de unică folosinţă, mai ales atunci cand este vorba despre copilaşi. Ştiu, vinul este sfinţit, pocalul şi linguriţa sunt de argint şi în opinia dumnealor nu este vreun pericol! Şi mai ştiu şi că postul şi rugăciunea ajută! Dar de ce să nu ne asigurăm, o dată în plus, pentru a preveni o nenorocire? Hai să cerem preoţilor să ne dea acest mic, dar absolut necesar, semn de preţuire! Hai să chemăm Biserica alături de cei care au apărat-o şi sprijinit-o mereu! Niciodată nu am cerut share, pentru vreo postare. O fac acum şi vă mulţumesc anticipat!”, scrie fostul poliţist.

Traian Berbeceanu este, din decembrie 2019, şef de cabinet al miinistrului de Interne, Marcel Vela.

Traian Berbeceanu a lucrat în Poliţie timp de 25 de ani, până la pensionarea sa din 2018 şi a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia între anii 2005 şi 2013, până la punerea sa sub învinuire într-un dosar în care, la judecarea pe fond, a fost achitat de toate infracţiunile de care a fost acuzat de procurorii DIICOT şi care se află în prezent, în apel, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea mafiei fierului vechi din Hunedoara, în dosarul denumit „Hidra”. site news

Lasă un răspuns