Traian Băsescu afirmă că România arată ca un balamuc, iar Ponta schimbă Guverne după cum poftește

Traian Băsescu spune că PSD nu e de neglijat iar liderul Pro România, Victor Ponta, ”se mişcă ca un electron” şi schimbă majorităţile.

Europarlamentarul Traian Băsescu, spune că el, din opoziţie, ar vota guvernul Orban II, pentru a nu prelungi criza politică. El  atrage atenţia că în cazul în care alegeri anticipatele ar avea loc în acelaşi timp cu alegerile locale, PSD va face un scor bun, având în vedere mobilizarea partidului la alegerile locale.

VEZI SI Traian-Basescu-nu-l-iarta pe-Victor Ponta-de la pisicut la electron

Traian Băsescu, radiografie a situaţiei politice 

”Constituţia noastră nu este făcută pentru instabilitate, este concepută pentru deplina stabilitate între două mandate. Ştiţi ce aş face, ca să le dau o lecţie? Eu ca opozant la Guvernul Orban i-aş vota eu şi i-aş pune în picioare. Dacă liberalii vor vota împotriva guvernului, eu, în opoziţie, i-aş vota guvernul.  Pentru a pune capăt unei crize care se va prelungi, dacă întrăm în jocul acesta”, a declarat Traian Băsescu, joi seară.

El spune că PSD nu este de neglijat, atunci când vine vorba de mobilizare pentru alegerile locale.

VEZI SI Traian-Basescu-desfiinteaza-un-primar-din-Romania-trebuia-sa-se-autodiagnosticheze/

”Dacă vor fi anticipate simultan cu localele, eu vă asigur că PSD, spre marea mea insatisfacţie, va face un scor mult mai bun dintr-un motiv simplu: niciodată PSD nu e mai mobilizat că la locale unde se bat primarii, consilierii, ca să îşi câştige locul. Ori asta înseamnă o mobilizare maximă a  întregii structuri a PSD care nu e de neglijat”, a spus Băsescu.

Băsescu, critici la Victor Ponta 

Fostul şef al statului a mai spus că pune ”în zona ridicolului” actuala criză politică.

”Eu pun în zona ambiţiilor şi cu asta basta, iar ridicolul… Nu sunt liberalii singurii ridicoli. Am avut un partid care a câştigat cu 46 la sută, şi-a dat singur jos două guverne. Acum a venit rândul ăluilalt partid, din opoziţie, să nu  îşi voteze el guvernele. Pe cuvântul meu că ţara asta arată ca un balamuc din punct de vedere politic”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu l-a criticat şi pe liderul Pro Românie, Victor Ponta despre care a spus că ”se mişcă ca un electron” şi schimbă majorităţile.

”Uitaţi-vă că avem un guvern instabil şi ne pregătim să îl dărâmăm, avem justiţia în grevă şi avem Parlamentul într-o bulibăşeală în care  Ponta se mişcă că un electron liber şi schimbă majorităţile în funcţie de cum  se odihneşte noaptea. Toate trei puterile statului sunt şubrezite. Arătăm rău ca ţară”, a mai spus Băsescu. site news

Lasă un răspuns