Tragedie fără margini. Doi gemeni, de două luni, au murit în aceeaşi zi, dar în locuri diferite

Tragedie fără margini. Doi fraţi în vârstă de două luni au murit, joi, primul deces – al băiatului – având loc la locuinţa familiei din localitatea Apaţa, judeţul Braşov. Fetiţa a fost dusă ulterior la Spitalul de Copii Braşov, unde a murit la scurt timp. Poliţiştii au deschis un dosar penal, stabilind că gemenii fuseseră internaţi la unitatea medicală în perioada 2-11 februarie.

Tragedie fără margini. Doi gemeni, de două luni, au murit în aceeaşi zi, dar în locuri diferite

Poliţia Judeţeană Braşov anunţă că a fost sesizată, joi, în jurul orei 6.15, printr-un apel la 112, despre faptul că un copil în vârstă de două luni şi două săptămâni a decedat la domiciliul său din localitatea Apaţa, judeţul Braşov.

Acolo a intervenit un echipaj medical care a constatat decesul, cadavrul fiind preluat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov pentru efectuarea autopsiei şi stabilirii cauzei reale a morţii.

Citește și Copil mort după anestezie generală, s-a folosit aceeași substanță care l-a UCIS pe Michael Jackson

Ulterior, în jurul orei 16.00, IPJ Braşov a fost sesizat de reprezentanţi ai Spitalului de Copii Braşov despre faptul că sora geamănă a copilului a fost adusă la această unitate medicală în jurul orei 12.15, decedând la scurt timp după ce a fost adusă.   

Ce au descoperit polițiștii

În urma cercetărilor, s-a stabilit că ambii copii au fost spitalizaţi la Spitalul de Copii Braşov în perioada 2-11 februarie.  

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Hoghiz – Postul de Poliţie Apaţa fac cercetări în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor. site news

Lasă un răspuns