Traficul bucureștean dictează piața imobiliară, schimbare majoră în 2020

Bucureștiul se mărește pe zi ce trece. Dacă în anii trecuți, piața imobiliară abunda în locuințe spațioase și situate cât mai departe de aglomerație, cerințele pentru 2020 sunt pentru locuințele în jurul cărora totul este la îndemână – de la magazine, școli, grădinițe și chiar locul de muncă.

„Având în vedere traficul bucureştean din ultima perioadă, oamenii doresc să fie cât mai aproape de orice, de metrou, de grădiniţă pentru a pierde cât mai puţin timp în trafic, la cozi, la semafoare”, spune Adrian Gherman, agent de vânzări imobiliare.

Vezi ce manevră periculoasă a făcut un șofer pe contrasens, provocând haos în trafic

„În general se caută apartamentele de 2 camere, garsonierele, în principiu apartamentele mai micuţe. Sunt clienţi şi pentru apartamentele de trei camere, doar că îşi doresc foarte multe spaţii deschise. Apartamentele ar trebui să fie open space, balcoane mari, închise, dacă se poate, spaţii de depozitare”, arată Lucian Stroe, director de vânzări.

„Orașul” în oraș, la mare căutare

Pentru a îndeplini cât mai mult din nevoile clienților, dezvoltatorii imobiliari merg tot mai mult pe principiul orașul din oraș.

„Am dezvoltat cam tot ceea ce se poate în domeniul ăsta. Avem grădiniţă, avem şcoală primară, avem welness, avem spa, avem piscine, avem locuri de joacă, avem parcuri, 5.000 de metri pătraţi destinaţi recreerii, avem supermarketuri, cam tot ce îşi doresc tinerele familii”, explică Lucian Stroe. site news

Citește despre șoferul unei basculante care a blocat traficul, după ce a împrăștiat bălegar pe carosabil

Lasă un răspuns