Traficanții de copii au descins la Fisc! Țiganii au rămas fără aur și își vor salbele înapoi

Traficanții de copii au descins la Fisc! Patru kilograme de aur au dispărut fără urmă din dosarul traficanților de copii de la Țăndărei. După ce au primit achitări pe bandă rulantă, bulibașa din localitate și rudele lui au venit peste angajații de la FISC ca să-și primească salbele înapoi.

Traficanții de copii au descins la Fisc!

Petrică Dragușin, bulibașa din Țăndărei, și Radu Constantin, zis Titi Aghiotantu’, au fost judecați în dosarul de trafic de minori în care procurorii DIICOT îi acuzau că ar fi racolat copii pe care mai apoi îi trimiteau la cerșit în Anglia. 

După zece ani de procese, judecătorii i-au achitat definitiv, o decizie care a șocat o țară întreagă, având în vedere acuzațiile și numărul impresionant de victime despre care se vorbea în anul 2010. Unele dintre acuzații s-au prescris, pentru altele s-a stabilit de către instanță că fapta nu există. 

În consecință, s-a stabilit restituirea banilor și a aurului ridicat cu ocazia perchezițiilor. De atunci, foștii inculpați din Dosarul Țăndărei au un singur gând: recuperarea bunurilor confiscate de autorități. 

„La ANAF avem treabă. Avem banii pe care trebuie să ni-i dea, ni i-a luat de acasă. Am făcut cerere și nu vor să ne mai dea banii. Banca Națională zice că nu se găsesc. Apoi s-au găsit, dar nu vor să ni-i dea. E vorba de 5.100 de euro. Fratelui meu trebuie să-i dea vreo 7.000 de euro, ne-au mai luat și niște aur. Le-am zis să-mi dea măcar 502 grame și pentru celălalt mă judec, dar nu vor”, a spus bulibașa din Țăndărei. 

Citește și Joc foarte periculos pentru adolescenți. Cum a murit o fată din cauza lui

Situația aurului nu este încă lămurită. Deși Radu Constantin deține o hotărâre prin care se dispune restituirea acestei cantități de bijuterii, în realitate cele aproape 4 kilograme de metal prețios nu ar fi fost niciodată ridicate de la acesta, fiind vorba despre o eroare aflată la dosar. site news

Lasă un răspuns