Trădarea anului în televiziune! A părăsit PRO TV pentru A1, în schimbul a 8000 euro/lunar. Dan Negru e istorie

Trădarea anului în televiziune! Loredana Groza a bătut palma cu Antena 1 și urmează să facă parte, alături de Ștefan Bănică Jr., din juriul “Next Star”, emisiune prezentată de Dan Negru, cel supranumit “Regele audiențelor”. 

Trădarea anului în televiziune!

Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. sunt doi artiști care nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare. Ambii, după tratative cu Antena 1, vor intra în juriul emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru. Cântăreața s-a despărțit, astfel, de Pro TV, unde în ultimii ani a fost una dintre vedetele postului și o prezență constantă la diverse show-uri de divertisment.

Potrivit unor surse, Loredana Groza ar fi ajuns la negocieri și, totodată, în vizorul Antenei 1, grație Ruxandrei Ion, persoană cu greutate în cadrul postului de televiziune. Cântăreața ar fi purtat tratativele decisive cu Augusta Lazarov, directorul de program al mai multor show-uri difuzate de Antena 1, și cu Dan Negru, prezentatorul „Next Star”. Determinant ar fi fost cel din urmă, un adevărat profesionist în branșă.

Citește și Fete din România, mirese doar în acte. Dezvăluirile unui ministru de interne

Loderana Groza, salariu uriaș la Antena 1

De altfel, între Dan Negru și Loredana Groza există o relație aparte și o prietenie care durează de mai mulți ani. În primă fază, artista ar fi negociat o remunerație lunară de 8.000 de euro, dar suma nu este fixă. Asta deoarece vedeta ar urma să fie inclusă și în alte proiecte și nu este exclus să fie văzută inclusiv la emisiunea „Te cunosc de undeva”, tot în postura de jurat. Decisivă ar fi fost însă dorința Loredanei de a lucra alături de Dan Negru, pe care îl apreciază enorm. Putem spune, fără să exagerăm, că „Regele audiențelor” este cel care a „furat-o”, practic, pe blondină de la Pro TV.

Loredana Groza va reveni, astfel, pe micul ecran după ani buni în care a ocupat scaunul de jurat la “Vocea României”, de unde a fost înlocuită în urmă cu doar câteva luni. Pentru o perioadă s-a concentrat asupra carierei muzicale, dar, recent, a ales să vină lângă Dan Negru, la “Next Star”, emisiune care ar urma să spargă toate audiențele pe Antena 1.

Pro TV și Antena 1, furt pe față

Pe de altă parte, Pro TV a anunțat, potrivit paginademedia.ro, o nouă emisiune – ”Masked Singer”. Ceea ce ne-a dus, imediat, cu gândul la emisiunea cu măști prezentată de Dan Negru. Pro TV a cumpărat respectivul format, iar emisiunea muzicală cu măști va fi difuzată pe post începând cu acest an.

Pro TV ar fi “furat”, astfel, emisiunea lui Dan Negru de la Antena 1, dar, la rândul lui, “Regele audiențelor” a adus-o pe Loredana Groza – care, în ultimii ani, a făcut istorie la postul patronat odinioară de Adrian Sârbu – ca jurat la “Next Star”. site news

Lasă un răspuns