Tom Cruise „se întoarce la cinema” în Londra pentru a vedea “Tenet”: „Îmi place la nebunie!”

Actorul, în vârstă de 58 de ani, a împărtășit un videoclip cu el însuși luând o mașină pentru a vedea noul film al lui Christopher Nolan în timp ce se afla în Londra.

Cruise a distribuit marți videoclipul pe contul său de Twitter, scriind “Film mare. Ecran mare. Mi-a plăcut la nebunie”.

Videoclipul îl prezintă pe Tom Cruise din interiorul mașinii sale făcându-le cu mâna fanilor care l-au recunoscut în timp ce purta o mască neagră.

„Cum se întâmplă asta?”, a întrebat actorul în fața camerei de filmat. „Am o mască.”

Imediat vedeta filmelor de acțiune a coborat din mașină, acesta s-a apropiat de un afiș masiv al filmului “Tenet”, spunând: „Iată-ne aici. Înapoi la cinematograf”.

În interiorul cinematografului, în care erau umplute aproximativ jumătate din scaune, Cruise s-a lăsat pe spate cu scaunul său, păstrându-și masca. După încheierea filmului, vedeta din “Mission Impossible” s-a ridicat și le-a spus colegilor săi de vizionare: „Este grozav să ne întoarcem într-un cinematograf”.

Când a fost întrebat ce părere are despre film, Cruise a spus: „Mi-a plăcut la nebunie. Mi-a plăcut la nebunie”.

“Tenet” un film despre cum să oprești începerea unui război mondial

Cruise se află în Marea Britanie pentru a relua filmările la următoarea “Mission: Impossible 7” deși pandemia provocată de coronavirus încă este prezentă.

Între timp, “Tenet” va fi disponibil la nivel internațional începând cu 26 august, iar în SUA cu data de  3 septembrie. “Tenet” a obținut deja recenzii mixte, în ciuda speranțelor că filmul ar putea salva așteptările unui blockbuster de vară în box office-ul de la Hollywood.

Filmul, avându-i ca protagoniști pe John David Washington și Robert Pattinson, se concentrează pe “The Protagonist” (Washington), care trebuie să găsească o modalitate de a-l opri pe Sator să înceapă cel de-al treilea război mondial.

Pentru a putea vedea filmul, cinematografele au fost de acord să respecte regulile locale privind distanțarea socială pe fondul pandemiei provocate de coronavirus, care includ necesitatea purtării măștii pe față oriunde în interiorul unui cinematograf.

Lasă un răspuns