Titanul Oliver Kahn se întoarce ”în poarta” lui Bayern Munchen!

Da, Oliver Kahn a fost un adevărat Titan, pentru fotbalul german – atât pentru clubul fanion Bayern Munchen, unde a apărat mai mult de 14 ani, câștigând 23 de titluri naționale, cât și pentru poarta naționalei Panzerelor, pe care a ferecat-o vreme de 12 ani.

Chiar din prima zi a acestui an, Oliver Kahn a fost numit membru în Consiliul de Administrație al clubului bavarez, urmând ca din 2022 să devină chiar președintele celui mai puternic club din Germania, Bayern Munchen, după eliberarea din funcție a unui alt jucător emblemă, Karl Heinz Rummenigge.

Fundația Oliver Kahn ajută tinerii defavorizați!

Oliver s-a retras din fotbal în 2008, iar până acum a-ncercat și televiziunea, ba chiar a avut și câteva acțiuni caritabile, pe măsura numelui său. Oliver a înființat o fundație care îi poartă numele și care sprijină tinerii defavorizați social.

Mulțumesc Consiliului pentru încredera acordată. Sunt profund atașat de acest club, care mi-a marcat viața, în mod semnificativ”, declara emoționat Titanul! La rândul său, președintele Consiliului, Uli Hoeness, a ținut să precizeze următoarele: ”Oliver a fost un jucător semnificativ în istoria clubului nostrum. A fost capital al Bayernului și al naționalei mult timp, câștigând aproape tot ce se putea câștiga, cu aceste două echipe. A avut întotdeauna voință și a fost dispus mereu la sacrificii”, a recunoscut Hoeness.

Uli Hoeness

Lasă un răspuns