Teodorovici dă lovitura PSD! Nu a semnat moțiunea de cenzură

Eugen Teodorovici spune că nu a semnat moţiunea de cenzură depusă de PSD şi UDMR. Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanţelor Publice critică actuala conducere a Partidului Social Democrat. 

 El propune că cei care vor să asigure conducerea PSD şi să deţină funcţia de prim ministru să nu se mai „ascundă” în spatele imunităţii parlamentare. Teodorovici spune că nu a semnat moţiunea de cenzură depusă de PSD şi UDMR, 

Vezi si inca-o-iesire-controversata-a-lui-eugen-teodorovici-la-adresa-lui-florin-citu-

„Pot să vă spun sigur că eu nu am semnat moţiunea aceasta pentru că încă nu-mi este foarte clar avantajul depunerii acestei moţiuni astăzi”, a afirmat Eugen Teodorovici joi.

Eugen Teodorovici, critici la adresa conducerii PSD 

Ulterior, într-o intervenţie telefonică, fostul ministru al Finanţelor Publice a criticat actuala conducere a PSD. El a afirmat că în şedinţa în care Viorica Dăncilă a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD a propus că o conducere interimară să asigure şefia partidului fără a putea candida la Congres, însă acest lucru „nu s-a dorit”.

„La acel CEx când doamna preşedinte Dăncilă şi-a dat demisia, s-a discutat chiar să se rămână interimar că şi conducere interimară a partidului, să se organizeze un Congres transparent şi deschis şi fără că nimeni din acea conducere să nu mai participe pentru viitoarea conducere. A fost propunerea noastră, nu s-a dorit acest lucru, nu am înţeles de ce pentru că este corect şi principial corect că cine asigură interimatul partidului să nu participe la competiţia pentru noua conducere, pentru că eşti clar în avantaj faţă de ceilalţi care vor să candideze la conducerea partidului”, a afirmat Teodorovici.

Statului PSD trebuie modificat 

Eugen Orlando Teodorovici a spus că statutul PSD ar trebui modificat astfel încât cei care asigură preşedinţia şi care vor să ocupe funcţia de prim ministru să nu se mai „ascundă” în Parlament.

Vezi si orban-sustinere-totala-pentru-ministrul-finantelor-

„Cred că ar putea fi o modificare a statutului partidului, dacă tot se doreşte modificarea acestuia, poate cei care vor să asigure conducerea partidului şi mai departe, să fie şi viitori prim miniştri, să nu mai facă parte din Parlament să nu se mai ascundă după … dacă nu au nimic de ascuns şi nu le e teamă de absolut nimic în această viaţă nu au de ce să se ducă în această zonă de imunitate parlamentară. Poate e modificare pentru a convinge oamenii că într-adevăr nu ai ce să te ascunzi, că faci tot ce ţine de ține că şi om politic pentru binele ţării şi nu jocuri de culise”, a mai afirmat Teodorovici.

Întrebat dacă se teme de excluderea din PSD având în vedere că nu a semnat moţiunea de cenzură şi ţinând cont de criticile la adresa actualei conduceri a partidului, Teodorovici a răspuns: „Sunt pregătit pentru orice, când mi-am asumat să fiu om politic îţi asumi absolut tot”. site news

Lasă un răspuns