(VIDEO) Tenisman celebru își lovește tatăl cu racheta, într-un gest de furie oarbă

Stefanos Tsitsipas (6 ATP) și-a rănit tatăl cu racheta în timpul partidei pierdute cu Nick Kyrgios (29 ATP), la ATP Cup. Incidentul a avut loc la finalul primului set, în care australianul s-a impus în tie-break, scor 6-7. Tsitsipas s-a îndreptat furios spre locul în care se afla tatăl său și, în primă fază, grecul a lovit cu racheta un element publicitar aflat în apropierea scaunului pe care stătea tatăl său. Imediat după, jucătorul a lovit din nou cu racheta, de data aceasta în scaunul de lângă tatăl său și a reușit să-l rănească pe cel care îi este și antrenor. Apostolos Tsitsipas s-a ridicat, îngrozit de gestul fiului său, și a plecat de lângă sportivul furios.

Mai mult, mama lui Stefanos, aflată în apropierea terenului, a coborât până aproape de zona scaunelor rezervate soțului și fiului ei și a început să îi adreseze reproșuri tenismenului. Tsitsipas nu s-a potolit după incidentul de la finalul primului set, iar în setul secund a trimis o minge spre zona rezervată lui, iar mama lui a intervenit din nou, pentru a-l calma. Vezi aici alte situații șocante petrecute pe terenul de tenis.

Explicații la fel de ciudate după meci

Acesta a oferit și o primă reacție la fel de șocantă după incident.”A fost un accident, nu am vrut să-l lovesc și am uitat imediat ce s-a întâmplat. Nu am intenționat ca lucrurile să meargă așa, dar din nefericire totul a scăpat de sub control. Poate o să fiu pedepsit și nu o să mai pot părăsi camera timp de trei zile”, a spus, ironic, Tsitsipas, într-o conferință de presă.

Adeversarul spune că a fost un accident

Adversarul său a fost și el șocat de gest, dar a încercat să fie îngăduitor. „Nu am văzut ce s-a întâmplat, nu cred că a vrut să-și lovească tatăl. Nu ar trebui să-i dați o prea mare importanță acestui episod. Am făcut și eu o mulțime de gesturi necugetate în momente intense ale unui meci. E clar că a fost un accident”, a spus australianul. Nick Kyrgios s-a impus cu 7-6 (7), 6-7 (3), 7-6 (5), iar Australia cu 3-0. Asta în condițiile în care Kyrgios este mult mai cuoscut pentru ieșirile sale grosolane de pe teren, vezi un episod aici. (site news)

Lasă un răspuns