Telenovelă pur românească, exploatată la maximum de Antena 1. „Serialul Vulpița”, pus la zid de CNA

Telenovelă pur românească, exploatată la maximum de Antena 1. Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) şi telespectatorii au criticat dur emisiunea „Acces Direct“, difuzată de Antena 1, pentru modul în care îi exploatează pe soţii Veronica (cunoscută drept „Vulpiţa“) şi Viorel Stegaru, punându-i în situaţii degradante.

Telenovelă pur românească, exploatată la maximum de Antena 1

Cazul „Vulpiţa“ a ajuns pe masa CNA după un val de plângeri venite din partea telespectatorilor, potrivit Paginademedia.ro.   

„Telenovela“ a început în urmă cu o lună, când Veronica Stegaru acuza faptul că a fost răpită şi violată, pentru ca ulterior să se descopere că lucrurile nu au stat chiar aşa. De atunci, soţii Stegaru din Vaslui şi-au expus zilnic viaţa în direct, cu lux de amănunte, inclusiv sexuale, totul în emisiunea „Acces Direct“, de la Antena 1.

Citește și Telenovelă cu iz penal. Șeful SAJ Caraș-Severin și-a urmărit iubita cu ambulanța

Mai mult, cei doi au ajuns în Parlament şi au fost primiţi în Comisia de Agricultură, aspect ce a trecut drept ştire la Antena 3.   

Plângere făcută de telespectatori

Telespectatorii au reclamat la CNA emisiunea, acuzând postul că promovează analfabetismul, prostia, incultura şi lipsa de profesionalism, dar şi că profită de pe urma acestor oameni, exploatându-i pentru audienţă.

„Nu este posibil ca prezentatori de emisiune să îşi bată joc de persoane aparent având probleme de natură psihică. Nu este normal ca un prezentator să supună şi să îşi bată joc de invitaţi într-un asemenea fel, nu este normal să se promoveze un asemenea caz, cu atât mai mult la o asemenea oră. Ce învaţă copiii României din această emisiune?“, se arată într-o plângere publicată de Paginademedia.ro. 

„Serialul Vulpița”, pus la zid de CNA

Şi reacţiile membrilor CNA au fost extrem de dure. Dorina Rusu a afirmat că programul este „pornografie în toată regula“ şi nu are nicio legătură cu interesul public.

„La acea oră la care nu ar trebui să se discute subiecte de tipul acesta: de câte ori a făcut ea sex, că de fapt nu era viol, că ea a vrut, că se ducea la ‘armăsari’ (…).”, a explicat Rusu. 

Vezi și Bivolaru, făcut de râs: yoghinele din Misa reclamau potența lui, date ascunse din dosar

Un comentariu extrem de dur a venit şi din partea membrului CNA, Radu Herjeu: „Oricât aţi încălca dumneavoastră legea (şi vom stabili dacă aţi încălcat-o sau nu), sigur că mult mai terifiant este faptul că două milioane de persoane se uită la această emisiune. Această emisiune este făcută strict pentru audienţă şi nu se mai poate invoca nici măcar faptul că ‘am vrut să ajutăm nişte oameni pe care autorităţile îi ignoră'”. site news

Lasă un răspuns