TAROM suspendă timp de 14 zile cursele interne, din cauza coronavirus. Ce curse externe vor fi suspendate temporar

TAROM a anunțat suspendarea tuturor curselor interne, începând de miercuri de la ora 12:00. Acest lucru va fi valabil pe o perioadă de 14 zile, ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu coronavirus.

Comunicatul companiei TAROM

De asemenea, transportatorul român a anunțat și suspendarea curselor spre Franța și Germania, începând de joi, pentru cel puțin 14 zile.

„Dragi pasageri ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu Covid 19 la nivelul companiei s-au luat următoarele măsuri:

  • începând cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizării), am ales să suspendăm operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile.
  • incepând cu data de 26.03.2020 vom suspenda operarea în Franța și Germania, pentru cel puțin 14 zile.

Toți pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate. Pentru efectuarea modificărilor vă rugăm să contactați agentul emitent sau orice agenție TAROM.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar și pentru răspunsul cu întârziere la solicitările dumneavoastră. Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor. Va mulțumim pentru înțelegere”. site news

Lasă un răspuns