Tarom a redeschis cursele către Bruxelles și Amsterdam

Zborurile spre şi dinspre Bruxelles şi Amsterdam sunt disponibile la Tarom. Primele curse sunt programate pentru 26 şi 28 mai, a anunţat compania pe pagina sa de Facebook.

Tarife spre Bruxelles şi Amsterdam

Pentru cursa Bucureşti – Bruxelles tariful este de 277 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg, iar pentru Bruxelles – Bucureşti tariful este de 257 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg. Zborurile Bruxelles – Bucureşti vor avea escală la Amsterdam.

Pentru cursa Bucureşti – Amsterdam tariful este de 289 euro, toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg, iar pentru Amsterdam – Bucureşti tariful este de 267 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg. Zborurile Bucureşti – Amsterdam vor avea escală la Bruxelles, potrivit Agerpres.

Pasagerii care vor fi acceptaţi la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în anumite condiţii

Zborurile sunt operate în condiţii speciale, sub incidenţa HG 394/18 mai 2020, iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptaţi la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în anumite condiţii.

Astfel, dinspre Bruxelles şi Amsterdam spre România vor fi acceptaţi doar cetăţenii români care doresc repatrierea, iar dinspre România spre Bruxelles şi Amsterdam trebuie să să fie cetăţeni ai statelor respective sau să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă. De asemenea, mai sunt acceptaţi lucrătorii din sectorul transporturilor, prevăzuţi în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi („green lanes”), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătăţii şi a asigurării disponibilităţii mărfurilor şi serviciilor esenţiale.

TAROM reia zborurile și spre Italia, începând din 26 mai, dar acestea vor operate în condiţii speciale, cu respectarea regulilor impuse de starea de alertă anunţat, sâmbătă, operatorul aerian. Tarifele pornesc de la 200 de euro. site news

Lasă un răspuns