foto facebook

Tăriceanu nu iartă afirmațiile lui Băsescu despre pensii: Cel mai aprig opozant!

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i-a adus acuzații grave, luni, 25 mai, lui Traian Băsescu, afirmând că, ”după ce în 2010 a tăiat pensiile cu 15%, acum este cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor”, deşi primeşte două pensii şi ”o indemnizaţie grasă” de europarlamentar”.

Ce spune Tăriceanu despre Băsescu

Lupta lui Traian Băsescu cu pensionarii continuă. După ce în 2010 a tăiat pensiile cu 15%, acum este cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor. Asta se întâmplă când stai pe 2 pensii şi o indemnizaţie grasă de parlamentar european. Da! Cel care le spune pensionarilor să mai strângă cureaua primeşte: pensie de marinar, pensie de preşedinte de ţară, la care se adaugă cei 20.000 Euro pe lună de la Parlamentul European. La banii ăştia nu prea poţi ţine cu pensionarii! Mai degrabă cu mogulii ăia pe care îi voia în ţepe în Piaţa Victoriei. Nu-i aşa, Traiane?”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și PSD pune gaz pe foc: Prin termoscanare se accesează toate datele personale

Traian Băsescu susţine că Guvernul Orban nu ar trebui să mărească pensiile de la 1 septembrie, aşa cum prevede legea în acest moment, pentru că economia nu poate susţine o asemenea creştere. Fostul preşedinte a pledat, duminică seara, la România TV, pentru o indexare a pensiilor de la 1 ianurie 2021, cu doar 7%. site news

Lasă un răspuns