Tăriceanu îi ține piept lui Ciolacu și spune pas moțiunii de cenzură împotriva Guvernului

Călin Popescu Tăriceanu nu susține moțiunea de cenzură anunțată de PSD. Tăriceanu a spus, marți seară, că ALDE susține alegerea primarilor în două tururi.

„Această decizie de asumare a răspunderii în Parlament, pe care a luat-o prim-ministrul este, de fapt, o provocare deschisă la adresa PSD.

PSD nu are alternativă, trebuie să depună o moțiune de cenzură, pentru că altfel ce vor spune primarii PSD foarte generoși dacă el nu apără alegerea primarilor într-un singur tur.

Tăriceanu dezaprobă moțiunea de cenzură

Pe de altă parte, căderea Guvernului deschide calea de anticipate, care nu îi convine. I-am spus domnului Ciolacu că noi susținem alegerea primarilor în două tururi și că nu vom vota moțiunea. A vrut să vadă cum ne poziționăm.

Citește și momentul în care Tăriceanu dezvăluie cum a șocat-o pe Dăncilă

Nu sunt de acord cu anticipatele, dar se pare că miza în acest moment este legată de modalitatea în care se fac alegerile, într-un tur sau în două. E normal să mă consulte”, a spus Tăriceanu, la TVR.

PSD, moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban

Reacția vine în contextul în care Guvernul a anunțat că își asumă răspunderea pe revenirea la alegerea primarilor în două tururi. În replică, PSD a anunțat că depune moțiune de cenzură. site news

Lasă un răspuns