www.pexels.com

Tânărul care a devenit tată la doar 9 ani

Odată cu nașterea unui alt copil, este greu de crezut că un copil poate înțelege cu adevărat cât de mult s-a schimbat viața sa.

Pe Wiki veți afla că unul dintre tații cunoscuți de 11 ani este din Noua Zeelandă, a devenit părinte împreună cu o femeie care avea 36 de ani, acum 7 ani. Celălalt tată mai tânăr din lume este acum și un băiat de 11 ani, dar din Mexic.

Cum a devenit tată la doar 9 ani

Cel mai tânăr tată din lume a avut 9 ani. Numele lui nu este cunoscut, dar povestea spune că a devenit tătic în 1910.

Mama copilului său era și mai tânără. Avea doar 8 ani pe atunci. Amândoi locuiau în China. Istoria tace dacă acești doi părinți sunt încă în viață sau nu, dar se credea că au avut patru copii în viața de familie care a început prea devreme. În China acelor ani această situație nu era deloc ciudată, fiind o adevărată practică.

Lumea se schimbă constant, norme morale, practicile sociale se schimbă și ele. Suntem influențați de filme, de noi tehnologii, de viață mai lungă și de tendințele populare. Și deși este interzis să începi relații cu copii minori și fetițe / băieți, apar situații șocante și cel mai probabil nu știm despre majoritatea lor.

Probabil că acesta nu a fost cel mai tânăr tată din lume, dar este singura situație raportată. site news

Lasă un răspuns