Tânără, bătută în centrul orașului. Intervenția salvatoare a unui jandarm

Atac în centrul orașului! Acest lucru s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 18.00, într-o zonă aglomerată din orașul Dej, din județul Cluj, un bărbat  lovind o femeie pe care a lăsat-o inconștientă. Tânăra atacată a fost salvată de un jandarm, aflat în timpul sau liber, care trecea prin zonă.

” Sâmbătă, 18 decembrie a.c., în jurul orei 19:00, sergent major Darius Biriş ( foto), din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, în zona Pieţei Bobâlna din municipiul Dej, a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuţie aprinsă cu o tânără. Jandarmul clujean a observat apoi cum acesta a trecut la agresiune fizică, strângând-o pe tânără de gât”, au comunicat reprezentanţii Jandarmeriei Cluj.

Agresor cu antecedente

Sergentul major Darius Biriş a coborât din maşina în care era împreună cu un prieten, pentru a aplana cearta. Deoarece agresorul a continuat să o lovească în faţă pe tânăra căzută inconştientă pe trotuar, jandarmul Darius Biriş l-a imobilizat. Jandarmul a sunat la 112 şi a chemat un echipaj de poliţie pentru a-l lua. Jandarmul l-a predat pe bărbat polițiștilor care au descoperit că acesta avea antecedente.

„Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să-l lovească, încercând fără succes să fugă, fiind prins şi imobilizat”, au anunțat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj. site news

Lasă un răspuns