Tânăr din Ploiești, condamnat pentru că și-a torturat iubita

Robert Gabriel Berechet, tânărul din Ploiești care și-a maltratat iubita, a filmat-o plină de sânge, în timp ce-i spărgea pahare în cap și a postat filmarea pe Facebook, a fost condamnat la nouă ani de închisoare.

Tânărul a tăiat-o pe fata de 17 ani cu cuțitul, i-a spart sticle și pahare în cap, ea fiind silită să-i pupe mâinile și picioarele agresorului. Agresorul a filmat torturile și le-a postat pe pagina sa de Facebook. Robert Gabriel Berechet și iubita lui locuiau împreună de câteva luni într-o garsonieră situată în cartierul Vest din Ploieşti. Fata era originară din judeţul Buzău. Prietenii spun că cei doi ar fi fost consumatori de droguri.

El a fost judecat pentru lipsire de libertate, lovire și alte violențe, viol, violarea vieții private, pornografie infantilă etc.

Instanța a decis că “aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare la care adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse, respectiv 4 ani,5 luni şi 10 zile, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 9 ani, 5 luni şi 10 zile închisoare.”

Sentința nu este definitivă site news.

Lasă un răspuns