Tânăr de 27 de ani infectat cu COVID-19, găsit mort în casă

Grupul de Comunicare Strategică informează că tânărul de 27 de ani a fost găsit mort în casă, la data de 31 martie. Conform probelor necroptice, tânărul a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Din păcate, momentan nu există detalii suplimentare despre situația tânărului, dacă suferea și de alte boli sau dacă a fost consultat de vreun medic.

Poliția a fost alertată de iubita tânărului pentru că acesta nu răspundea nici la telefon, nici la interfon. Conform primelor cercetări, omorul a fost exclus ca si cauză a morții, ca urmare a faptului ca nu au fost găsite urme de violență asupra tânărului.

„În seara zilei de 30 martie a.c., în jurul orei 20,35, I.S.U. Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție pentru a pătrunde forțat într-o locuință de pe strada Frunzei, din municipiul Sibiu, după ce o femeie a sesizat faptul că fostul iubit nu răspunde nici la telefon, nici la interfon. Într-una din încăperile locuinței a fost găsit decedat un tânăr în vârstă de 27 de ani, sibian. Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Este a doua persoană de 27 de ani care a decedat în România din cauza infectării cu coronavirus, prima fiind o tânără din Botoșani care suferea și de diabet.

Lasă un răspuns