Fără cozi la supermarketuri! Măsuri din ce in ce mai drastice pentru evitarea răspândirii coronavirus

Supermarketurile, dificultăți în onorarea cererilor la domiciliu ale clienților, din cauza coronavirus

Supermarketurile au dificultăți în onorarea cererilor ale clienților la domiciliu, din cauza coronavirus. Este carantină generală în România. Oamenii pot merge doar la serviciu sau la cumpărături. Mulți dintre ei, lucrând de acasă, nu ar vrea să iasă nici la magazin.

Supermarketurile, dificultăți în onorarea cererilor la domiciliu

Din acest motiv s-au gândit să apeleze la supermarketuri pentru livrare la domiciliu. Doar că toate care permiteau această opțiune nu mai fac față cererii. Dacă vrei să comanzi produse alimentare, de igienă și alte lucruri de care ai nevoie din Carrefour, Mega Image sau Kaufland nu ai nicio șansă, potrivit dcnews.ro.

Carrefour nu mai poate onora comenzile rapid

Carrefour și-a informat clienții că nu mai poate onora comenzile în timp util:

”Din cauza volumului mare de comenzi din această perioada, comenzile cu produsele non-alimentare pot avea întârzieri. În această perioada lucrăm îndeaproape cu echipele noastre, parteneri și furnizori, pentru a garanta tuturor clienților noștri disponibilitatea produselor în cel mai scurt timp posibil, indiferent de modul în care doresc să facă cumpărăturile. Dorim să te asigurăm că depunem toate eforturile pentru a onora toate comenzile și a soluționa sesizările clienților noștri. Îți mulțumim pentru înțelegere!”.

eMag nu mai face față cererii uriașe

La eMAG se pot cumpăra produse alimentare, nu doar electrocasnice.

La eMAG poți pune liniștit produsele în coș, iar la final afli că ”intervalul de livrare pentru Supermarket a expirat. Te rugăm selectează un alt interval”. Doar că nu poți alege alt interval. Dovadă că nici eMAG nu mai face față cererii uriașe din partea românilor.

Așadar nici măcar nu intri pe o listă de așteptare privind termenul de /livrare. Trebuie doar să revii pe site-urile supermarketurilor în speranța că se va mări capacitatea de livrare.

Ar trebui găsite soluții pentru ca oamenii să beneficieze de servicii online cu atât mai mult cu cât ne confruntăm cu o pandemie. site news

Lasă un răspuns