Student român, folosit de DIICOT ca momeală pentru traficanții de droguri. A sfârșit tragic

Răzvan Cîrstea, în vârstă de 20 de ani, student în primul an la UPG, a murit după ce a fumat o țigară despre care martorii și familia susțin că a fost otrăvită de traficanții de droguri, după ce au aflat că este informator la DIICOT.

Crimă în stil mafiot

În timp ce toate probele indică o crimă în stil mafiot, procurorii din Ploiești se străduiesc să claseze dosarul. Aceștia consideră că moartea tânărului a fost naturală, și nu provocată.

Citește aici ce lovitură a primit regele drogurilor din Iași

Răzvan Cîrstea, momeală pentru traficanții de droguri

Răzvan Cîrstea a fost racolat oficial, sub semnătură, de procurorii DIICOT Ploiești în anul 2016, când abia împlinise 18 ani. Conform spuselor mamei lui, acesta era sprijinit cu bani de către ofițerii judiciariști sub îndrumarea procurorului, pentru a achiziționa marfă de la traficanți.

Studentul suferea de afecțiuni psihice

Pentru a fi convingător, Răzvan trebuia să testeze marfa și în scurt timp a devenit un consumator real de droguri. Dar Răzvan suferea și de afecțiuni psihice, așa cum rezultă din numeroasele certificate medicale. Avea ADHD, tulburare bipolară și retard mintal, boli pentru care lua numeroase medicamente.

Vezi ce vedetă de la „Românii au talent“ a fost arestată pentru trafic de droguri

Însă problemele de sănătate ale studentului nu i-au împiedicat pe procurorii DIICOT să-l folosească drept „momeală” pentru traficanții de droguri. site news

Lasă un răspuns