Student înjunghiat la Balul Bobocilor

Un student al Facultății de Drept din Iași a fost înjunghiat și bătut în timp ce participa la Balul Bobocilor. Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, într-un club din Iași,  polițistii ducând la audieri doi tineri. Aceștia au  declarat că scandalul a fost început chiar de victimă, un tânăr de 22 de ani din Piatra Neamț.

„Am fost sesizați prin apel 112 la ora 1.20 de un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un club din municipiul Iași a fost agresat fizic.Polițiștii s-au deplasat la față locului, unde au identificat mai multe persoane. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Surse declară că la audieri au fost duși doi tineri, de 22 și 23 de ani, din Republica Moldova, care au declarat că victima a început scandalul, tânărul student purtându-se urât cu o prietenă de-a lor. Tânărul care a fost înjunghiat a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon, unde a primit îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns