Strigătul de disperare al Cristinei Țopescu. “Sunt la capătul puterilor, nu mai pot să duc suferința asta!”

Cristina Țopescu i-a trimis un ultim mesaj unui amic de Whatsapp înainte să moară, în care i-a mărturisit că a luat un somnifer puternic. Nu  este exclus ca acest lucru să-i fi grăbit sfârșitul.

Cristina Țopescu a murit la sfârșitul anului trecut, ea fiind găsită moartă în casă, duminică, 12 ianuarie, după ce o vecină a anunțat că nu o mai văzuse de anul trecut. Cristina Țopescu avea 59 de ani.

O ipoteză pare a fi sinuciderea. Potrivit apropiaților, Cristina Țopescu suferea de depresie, boală gravă care ar fi putut să o facă să își ia viața.

 ”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”, este mesajul pe care Cristina Țopescu i l-ar fi trimis unui prieten. 

SMS-ul a fost trimis anul trecut, pe 28 decembrie, la ora 22:01.

Cu două ore înainte, vedeta îi scrisese aceluiași amic: ”Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi”.

 Bibliografia Cristinei Țopescu 

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret. Tatăl ei, Cristian Țopescu, a căzut în dizgrația Prtidului Comunist, după ce a spus, în timpul meciului Suedia – România, 0-1, că unii jucători români ar trebui lăsați să evolueze în străinătate.

După absolvirea Facultății de Limbi străine, Secția engleză-italiană, Cristina a dat meditații, a fost corector la „Contemporanul” și a scris în revista „Cinema”. A tradus filme care circulau pe casete video iar în  1991 a revenit la TVR, ultimele apariții  fiind că prezentator de știri la Prima TV site news.

Lasă un răspuns