Străzile Capitalei, îmbâcsite de steaguri care au costat o avere. Un sector este raiul steagurilor, nu mai puțin de 1030

Străzile Capitalei, îmbâcsite de steaguri care flutură fără rost. Un sector este raiul steagurilor, nu mai puțin de 1030. În loc să cheltuiască banii în interesul bucureștenilor, primăriile de sector continuă să spargă sume impresionante pe lucruri care nu le sunt oamenilor de niciun folos.

Străzile Capitalei, îmbâcsite de steaguri care flutură fără rost

După nenumărate borduriade și averi cheltuite pe panseluțe, administrațiile locale au descoperit ceva nou pe care să dea banii oamenilor: steaguri de toate culorile și mărimile, care împânzesc părți din Capitală.

În ultimii ani, a tot crescut numărul de drapele arborate în Capitală, începând cu acelea mici, de pe stâlpi și terminând cu uriașele verticale, înalte de șase metri.

Sectorul 2, tărâmul celor 56 de flamuri uriașe

În Sectorul 2, Administrația Domeniului Public (ADP) a Sectorului 2 a comunicat că sunt montate 56 de steaguri, în perechi. Iar fiecare pereche este alcătuită dintr-un drapel tricolor și o flamură cu sigla Sectorului 2.

Potrivit ADP Sector 2, steagurile au fost „montate în amplasament” în anii 2017-2018. ADP Sector 2 i-a încredințat societății IT Team Technology SRL, în 2018, un contract în valoare de 33.554 lei pentru „lucrări de montaj pentru 30 de bucăți catarge steaguri” înalte de 12 metri.

ADP susține că montează aceste steaguri pentru că este parte a administrației publice locale și „este firesc să arborăm însemnele naționale la limitele de sector și în locații importante de pe rază Unității Administrativ Teritoriale”.

Raiul steagurilor este în Sectorul 6

Raiul steagurilor e, de fapt, în Sectorul 6. S-au cumpărat peste o mie și s-au montat peste tot: pe stâlpi, dar și prin jurul toaletelor

Dacă vi se pare că Sectorul 2 e împânzit de steaguri, e semn clar că n-ați mai trecut demult prin Sectorul 6 al Capitalei.

În acest sector, la finele lunii noiembrie, ADP Sector 6 a montat, pe stâlpii de iluminat de pe mari bulevarde – cum ar fi Iuliu Maniu și Vasile Milea – nu mai puțin de 1.030 de steaguri.

Vezi și O mașină cu numere românești a creat panică pe străzile din Londra, a intervenit robotul anti-bombă

Administrația sectorului ne-a transmis, însă, că pe 29.11.2019 a achiziționat, prin cumpărare directă, 500 de steaguri de 43,5 lei bucată. În total, a plătit pe aceste drapele 21.750 lei către firma Vivian Commercial Solutions SRL.

Această societate este deținută – potrivit portalului de business Listafirme.ro – de Dănuț Stoica. Societatea își are sediul social într-un apartament de la demisolul unui bloc din Capitală, iar din 2016, de la înființare, n-a raportat decât cheltuieli. Așa se face că a încheiat anii trecuți cu pierderi de: 1.238 lei (în 2016), 122 lei (în 2017) și 285 lei (în 2018).  site news

Lasă un răspuns