facebook

Stephenie Meyer a anunțat că va lansa un nou volum din seria Twilight

Autoarea seriei de succes ”Twilight”, Stephenie Meyer, a anunţat că pe 4 august va lansa un prequel intitulat ”Midnight Sun”.

În volum, întâmplările sunt relatate din perspectiva vampirului Edward Cullen, iar acesta urma să apară în 2008, dar lansarea sa a fost amânată după ce manuscrisul a apărut online, iar Meyer a decis atunci să publice pe internet o versiune a povestirii.

Într-un interviu acordat postului ABC, autoarea a transmis ” Bună ziua, America, şi bună ziua cititorilor ‘Twilight’ care ne urmăresc. Mă numesc Stephenie Meyer şi sunt foarte emoţionată să vă anunţ că în sfârşit ‘Midnight Sun’ va fi publicată pe 4 august.”

Autoarea a dezvăluit pe reţelele de socializare că va publica o nouă carte, încă de săptămâna trecută, fapt ce i-a făcut pe fani să creadă că un noul volum este pe drum, iar mulţi dintre ei au ghicit că este vorba de „Midnight Sun”.

Cu prilejul aniversării a zece ani de la lansarea primului film din „Twilight”, actorul Robert Pattison a vorbit despre impactul acestei serii în cultura populară, nu doar în momentul în care a apărut pe marile ecrane, ci şi un deceniu mai târziu.

„Cred că atunci când ceva devine un fenomen în masă, există şi persoane care se simt deranjate. Dar acum poate fi considerat ceva ‘retro’, atât în privinţa coloanei sonore cât şi a vestimentaţiei”, a declarat actorul într-un interviu acordat USA Today. site news

Lasă un răspuns