Ștefan Mandachi a dat lovitura! A strâns primul milion de euro pentru spitalele din Moldova, în timp record

Ștefan Mandachi a strâns primul milion de euro pentru spitalele din Moldova, după ce a vândut simbolic centimetri din ”drumul” respectiv cu scopul de a strânge bani pentru spitalele din Moldova.

Deși ventilatoarele dau aer, ele nu se cumpără cu aer

Omul de afaceri din Suceava, Ștefan Mandachi, celebru pentru construcția primului metru de ”autostradă” din Moldova, a strâns suma de un milion de euro în doar 17 zile. După ce a vândut simbolic centimetri din ”drumul” respectiv cu scopul de a strânge bani pentru spitalele din Moldova, în special pentru cel din Suceava.

Ștefan Mandachi a postat pe contul său de Facebook rezultatul primei etape a strângerii de fonduri. El a anunțat totodată că ținta este să ajungă la 3 milioane de euro.

”Deși ventilatoarele dau aer, ele nu se cumpără cu aer”, a scris acesta.

” E un record național: cea mai mare strângere de fonduri acumulată la inițiativa unei persoane fizice ”

1.000.000 EURO!!!  One million din donații! Deja 100.000 cm2 de autostradă au proprietar. Dacă nu vă grăbiți, veți rămâne fără… Intră în istorie și ia-ți teren la cea mai cunoscută autostradă din România. 1cm=10 euro.E un record național: cea mai mare strângere de fonduri acumulată la inițiativa unei persoane fizice, în doar 17 zile, Mă bucur ca un copil!!!

”Renasc donațiile!

Totuși, ce curios… Strângem o sumă colosală pentru un oraș aflat la anaghie și nicio televiziune nu a remarcat rezultatul echipei noastre, cu excepția România Tv. Nu pentru mine, Mandachi, ci pentru campania asta cu centimetri de viață, sau de fapte, (www.1cm.ro) care este un succes colosal al comunității. Că doar au cotizat cu bani o grămadă de cetățeni, din comunitate

Strângerea noastră de fonduri nu este doar o mărturie de solidaritate enormă, dar și o dovadă că dacă nu mai stai să-ți plângi de milă și acționezi, lucrurile se mișcă! Numai Victor a difuzat clipul la ora de maximă audiență. Și ghici ce? Renasc donațiile! , a declarat Ștefan Mandachi.

Și la final, o clarificare: eu n-am răsărit hodoronc tronc, deodată, pe facebook, cum au senzația unii papagali colorați. Nu ”un metru de autostradă” m-a lansat pe mine. Pe mine m-a lansat truda. M-am zbătut de când mă știu și am câștigat banii cinstit, cu muuuultă muncă. Am muncit toată viața la fel cum am făcut-o în ultima lună: ca un nebun, 16-18 ore pe zi. Și în ultima lună, ca voluntar, m-am zbătut cât zece inși la un loc, asta e realitatea. (Îmi mulțumesc și mie, ca să nu fiu ipocrit…

” Deși ventilatoarele dau aer, ele nu se cumpără cu aer. Se cumpără cu BANI!”

Repet: deși ventilatoarele dau aer, ele nu se cumpără cu aer. Se cumpără cu BANI!

Lupta mai grea abia acum începe. Avem un obiectiv clar: TREI MILIOANE DE EURO , a declarat Ștefan Mandachi.

Județul Suceava este unul dintre cele mai afectate de epidemia de coronavirus, având cel mai mare număr de îmbolnăviri și o situație dificilă în sptilale. Campania de strângere de fonduri „Cu Toții În Linia Întâi” continuă, în aceste condiții. Antreprenorul Ștefan Mandachi vinde simbolic fiecare centimetru din metrul de autostradă construit de el în Suceava. Iar banii astfel obținuți sunt donați către Crucea Roșie Suceava, pentru achiziția de ventilatoare și de echipamente medicale necesare spitalului din municipiul Suceava sau altor spitale din județ.

Puteți dona în continuare pe site-ul campaniei 1cm.ro, în următoarele conturi ale Crucii Roșii Suceava:

RO76RNCB0244020411980004 EUR BCR
RO43RNCB0244020411980016 RON BCR
RO64RNCB0244020411980026 GBP BCR site news

Lasă un răspuns