Stațiunea Poiana Brașov, afectată de coronavirus. Ce au decis patronii de hoteluri și restaurante

Stațiunea Poiana Brașov este afectată de coronavirus. Marii hotelieri din Poiana Brașov nu au închis, până în prezent, unitățile de cazare pe care le dețin. Dar micile afaceri, pensiunile și restaurantele din stațiune încep să își suspende, temporar, activitatea.

Stațiunea Poiana Brașov, afectată

„Sunt hotelurile mari, care merg la „foc mic”, cu puțini clienți și angajații străini pe care îi au și care, în anumite situații, stau acolo. (…) Hotelurile mici, pensiunile, restaurantele din stațiune au început, însă, să închidă”, a declarat Roxana Cojocea, președinte al Asociației Turism Poiana Brașov.

Restaurantele din Brașov, activitate suspendată

 Ea a precizat că, deocamdată, marii hotelieri nu iau în calcul trimiterea angajaților străini acasă, majoritatea din țări asiatice. Acest lucru deoarece există speranța că situația se va redresa curând, scrie Agerpres. Pe de altă parte, mulți dintre proprietarii de restaurante din municipiul Brașov au decis să își suspende activitatea în lipsă de clienți.

De asemenea, cel mai mare hotel din centrul orașului, Aro Palace, urmează să-și închidă, începând de marți, porțile, pentru a face, într-o primă fază, dezinfecție. Potrivit unor surse din industria de ospitalitate, peste 30 de cafenele și restaurante din municipiul Brașov au decis să-și suspende activitatea pentru cel puțin două săptămâni.site news

Lasă un răspuns