Sportivii n-au mai ținut cont de COVID-19 și au ieșit la antrenamente! Când o să mai scăpăm de virusul ăsta ucigaș?

În ciuda numărului mare de morți, de la o zi la alta, oamenii încep să nu mai bage în seamă tragediile din familiile semenilor lor și ies în stradă, în locuri publice, îmbiați și de vremea caldă din această perioadă. Supărător este faptul că cei mai ignoranți par a fi sportivii, cei care au dus lipsă de mișcare, atâta timp, și care s-au săturat să jongleze cu hârtia igienică sau să-și ridice bebelușul pe post de ganteră – gata, și-au luat liber la mișcare pe-afară, cu de la sine putere.

COVIDIOTS! Și cicliști, și boxeri, și atleți!

Și avem exemple concludente, arătate de tabloidul britanic The Sun, care a făcut și un joc de cuvinte, numindu-i pe cei care nu ascultă COVIDIOTS! În cele mai mari parcuri din Londra, vezi Regents Park sau Paddington, cicliștii își fac antrenamentul, ba chiar și sportivi de la alte discipline încearcă să se dezmorțească. Și bicicliștii, și boxerii, cât și gimnaștii stau în grupuri mari, fără să țină cont de regulile impuse de guvernul britanic, al cărui premier, Boris Johnson, el înuși este infectat cu coronavirus.

Din respect pentru asistentele decedate…

Sunt avertismente dure, la adresa populației, care a fost amenințată că cei care nu respectă regulile, în funcție de gravitatea faptelor, vor primi amendă de până la 1000 de lire sterline, ba chiar vor fi și închiși. Statisticile recente arată că în Marea Britanie sunt, până acum, peste 3600 de morți și aproximativ 40.000 de purtători ai virusului ucigaș.

Asistenta medicală Ruth May a pledat ca oamenii să nu mai iasă din casă, în onoarea altor două colege de-ale ei, Aimee O’Rourke, de 38 de ani, și Areema Nasreen, de 36 de ani, care au murit recent, din pricina infectării cu COVID-19: ”Când vreți să ieșiți, vă rog să vă amintiți de Aimee și Areema și să stați acasă pentru ele”, spunea Ruth May.    

Areema Nasreen, stanga, și Aimee O’ourke au murit la datorie

Lasă un răspuns