Spitalul Colentina oferă consiliere online GRATUITĂ pentru Covid-19

Începând cu data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina se transformă în centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2. Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările.

Gest remarcabil făcut de Spitalul Colentina

În dorința de a fi mereu alături de pacienții noștri, Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum și Lite Microsystems, vă pune la dispoziție un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanță, prin intermediul căruia medicii noștri vă pot oferi recomandări medicale.

Puteți adresa întrebări medicale, puteți transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntați și încărca documente medicale. Veți primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noștri.

ÎNAINTE DE A VĂ PREZENTA LA UN SPITAL, vă invităm să solicitați această evaluare online.

Această evaluare este GRATUITĂ. Răspunsul va fi dat în 12-24 de ore, în funcție de disponibilitatea personalului medical.

Acest serviciu este pentru pacienții care au fost internați la Spitalul Colentina și vor să recontacteze secția de pe care au fost externați pentru sfaturi.

Citește și Întrebarea care așteaptă răspuns: o persoană care a avut coronavirus se poate infecta din nou?

Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dvs.

Linie telefonică gratuită pentru consiliere psihologică

Românii care suferă de anxietate sau atacuri de panică din cauza fricii provocate de coronavirus, pot cere consiliere psihologică. În această perioadă, a fost deschisă o linie telefonică gratuită pentru a primi sfaturi de specialitate.

Consilierea psihologică se poate face de acum chiar dacă sunteți izolați la domiciliu. DepreHUB, primul hub anti-depresie din România, a deschis o linie telefonică anti-anxietate, în contextul răspândirii infecției cu coronavirus la nivel național.

S-a considerat că este o stare de îngrijorare generată în rândul populație, astfel că peste 35 psihologi voluntari, studenți sau absolvenți ai facultăților de Psihologie, răspund non-stop la numărul gratuit 0374.456.420. site news

Lasă un răspuns