Soția liderului Pro România, motivul urii dintre Ponta și Orban

Soția liderului Pro România, motivul urii dintre Ponta și Orban. Victor Ponta a explicat la Digi24 de ce are o relație personală nu tocmai bună cu Ludovic Orban. Liderul Pro România a recunoscut că aceasta este chiar „foarte rea!”. Ponta este supărat pe premierul demis pentru că acesta a depus o plângere la ANI, în 2014, nu doar pe numele său, premier la acea vreme, ci și pe numele soției, Daciana Sârbu.

Soția liderului Pro România, motivul urii dintre Ponta și Orban

Întrebat de Cosmin Prelipceanu cum este relația sa cu Ludovic Orban, Victor Ponta a caracterizat-o ca fiind „foarte rea”. Asta pentru că în urmă cu câțiva ani, când Orban era vicepreședinte PNL a depus o plângere la ANI pe numele Dacianei Sârbu și ea politician la acea vreme, nu doar pe numele său.

„Relația personală cu Ludovic Orban? Foarte rea! Din cauza unor lucruri care nu țin de politică. E ceva vechi… Eu am considerat că politica se face între politicieni. Domnul Orban a depus o plângere penală soției mele, aiurea, cum face el lucrurile de 30 de ani”, a declarat Victor Ponta.

Ludovic Orban face lucrurile murdar

„Vedeți, toată lumea spune că e nevoie de oameni noi în politică. Orban cred ca e cel mai vechi în politică. E mai vechi decât Băsescu și face lucrurile vechi, așa… urât, murdar”, a continuat liderul Pro România.

„Mă rog, nu discutăm de persoana Orban. Suntem obligați, ca oameni politici, să stăm de vorbă”, a mai adăugat Ponta. 

În 2014, Ludovic Orban anunţa în faţa sediului Agenţiei Naţionale de Integritate că depune o sesizare pentru cercetarea premierului de atunci, Victor Ponta, şi a soţiei acestuia, Daciana Sârbu, pentru că cei doi nu ar fi declarat împreună şapte case pe care le-ar deţine.

Citește și Ponta, „veste foarte bună” despre controversata OUG pe Sănătate, „dată pe furiș, ca hoții, de Orban și Costache”

„Vreau să-i dau jos masca lui Victor Ponta, care este parte la putregaiului din PSD. Victor Ponta este putred şi de bogat, dar şi de corupţie. Aproape nu există mare afacere de corupţie cu care Victor Ponta să nu aibă legătură”, declara Orban în urmă cu șase ani. site news

Lasă un răspuns