Șoc la Casa Regală Britanică: cum a sfidat-o prințul Harry pe regina Elisabeta

Prințul Harry a „sfidat-o” pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. El a anunțat „distanțarea” sa și a lui Meghan Markle de Casa Regală britanică, chiar dacă regina îl rugase să nu facă publică această decizie, informează CNN.

Regina l-a rugat pe prințul Harry să nu comunice public decizia drastică prin care ducii de Sussex au renunțat la rangul de membri „seniori” ai familiei regale, dar Harry nu a ținut cont de rugăminte și a decis să comunice acest lucru.

„După multe luni de reflecţie şi discuţii, am ales să facem o tranziţie anul acesta prin configurarea unui nou rol progresiv în instituţie”, au scris Harry și Meghan pe Instagram.

„Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi financiar, dar vom continuă să o susţinem deplin pe Majestatea să regina” au comunicat doi.

Ei îşi vor împărţi timpul între Marea Britanie şi America de Nord.

Familia regală a Marii Britanii s-ar fi simțit „rănită” de anunțul prinţului Harry şi al soţiei sale, ducesa Meghan de Sussex, privind renunțarea la rangul de membri „seniori” ai Casei Regale. (site news)

Lasă un răspuns