Situație incredibilă la Mediaș! 8 jucători au plecat!

Dusan Uhrin va avea mari probleme la meciurile următoate pe care Gaz Metan Mediaș le joacă în play-off-ul Ligii 1. Astăzi, 8 jucători au plecat de la echipă. Contractele acestora au expirat pe 30 iunie. Nu au acceptat nici măcar să rămână până la finalul sezonului.

Medieșenii au grave probleme financiare, clubul fiind în insolvență. Portarul Ricardo Batista, fundașii Marian Pleașcă, Juel Thomas Nielsen, mijlocașii Paul Costea, Fofana Boubacar, Ely Fernandes, Neluț Roșu și atacantul Ioan Hora sunt jucătorii care au ales să părăsească echipa.

Pe cine mai trimite Uhrin în teren?

În aceste condiții, noul antrenor al celor de la Gaz Metan Mediaș va avea reale probleme în alcătuirea primului 11 pentru următoarele partide din play-off. Deocamdată, echipa are o înfrângere și două remize și un total de 25 de puncte. Prima persoană care a plecat după reluarea camionatului a fost chiar antrenorul, Edi Iordănescu. Situația a ridicat încă de atunci semne de întrebare, dar atât tehnicianul cât și președintele clubului au evitat să facă declarații. Surse din cadrul clubului spun că între Edi Iordănescu și Ioan Mărginean au existat numeroase discuții aprinse. Pentru că medieșenii nu au reușit să iasă din insolvență nu pot juca nici în cupele europene.

Meciurile pe care le mai are de jucat Gaz Metan Mediaș sunt :

Runda 6: Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova
Runda 7: CFR Cluj – Universitatea Craiova
Runda 8: Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu
Runda 9: Gaz Metan Mediaș – FCSB
Runda 10: FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș

Lasă un răspuns