WTA

Simonei Halep îi este dor de tenis. Ce a declarat sportiva

Presa italiană a intervievat-o pe jucătoarea de tenis Simona Halep, aceasta mărturisind cât de grea este perioada de carantină pentru ea.

Campioana spune că îi lipseşte tot ceea ce înseamnă a fi un sportiv profesionist: competiţia, adrenalina şi călătoriile.

Ce a declarat Simona Halep

”Mi-e dor să lovesc mingea, să concurez, să călătoresc. De fapt, îmi lipseşte totul. Este amuzant, când ceva îţi este luat, atunci realizezi cât însemna pentru tine. Viaţa mea, aşa cum o ştiu, s-a schimbat peste noapte. A fost foarte ciudat. Încerc să mă bucur de avantaje. Mă bucur de timpul petrecut acasă, că sunt lângă familia mea, lângă prieteni, sunt sănătoasă şi mă relaxez puţin”, a declarat Halep pentru primaonline.it.

Wimbledon se anulează

Halep a vorbit şi despre ce a simţit când a auzit că turneul de la Wimbledon se anulează. Campioana en-titre spune că va mai aştepta un an până va putea să îşi apere titlul.

”A fost trist. Finala de anul trecut va rămâne întotdeauna una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Trecem prin ceva mai mare decât tenisul. Wimbledon se va întoarce. Trebuie doar să mai aştept un pic pentru a-mi apăra titlul”.

Simona a devenit campioană la Wimbledon, după ce a învins-o pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2. site news

Lasă un răspuns