Foto: Facebook

Simona Halep a anunțat când se va retrage din circuitul WTA

Simona Halep, 28 de ani, locul 2 WTA, abia așteaptă să reînceapă tenisul, dar, până atunci, a dezvăluit în premieră când se va retrage din sportul de performanță. Sportiva din Constanța știe de acum ce o va determina să se retragă. În plus, a dezvăluit și ce i-a spus tatăl ei, Stere Halep. Dar, până atunci, mai visează la Grand Slam-uri.

Simona Halep: „Nu pot să stau să îmi placă tenisul la 5-5 în decisiv și să nu sparg racheta!”

„Sunt motivată pentru a vedea cât mai pot să fiu în top 10, fiindcă atunci când voi ieși din top 10 WTA, cred că o să trag pe dreapta!

Eu zic că mai am vreo 2-3 ani în care mai pot să joc. Tata îmi spune mereu: ‘De ce mai ai emoții, ție acum ar trebui să își placă tenisul!’

I-am răspuns: ‘Nu pot să stau să îmi placă tenisul la 5-5 în decisiv și să nu sparg racheta! (nr. râde)’. Asta i-am zis odată”, a spus Simona Halep în podcastul BT Talks, realizat de Andi Moisescu.

Simona Halep mai vrea măcar un Grand Slam

Simona Halep se gândește însă mai mult la viitorul apropiat și visează la noi titluri de Grand Slam.

„M-am gândit și la retragere sinceră să fiu, încă simt că mai pot și mai pot mult. De visat nu mă împiedică nimic să visez, în continuare sunt foarte motivată pentru al 3-lea Grand Slam”, a mai spus Simona Halep. site news

Lasă un răspuns