Silvio Berlusconi, testat pozitiv la coronavirus! A ajuns de urgență la spital

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv la coronavirus și internat în spital. Politicialul se afla în izolare la vila sa din Milano. A început să se simtă din ce în ce mai rău, așa că a mers la un control pentru analize. Medicii de la spital din Milano, San Raffaele au decis să-l interneze imediat pe fostul premier al Italiei, în vârstă de 83 de ani. Berlusconi s-a infectat în concediul pe care l-a petrecut în Sardinia. Acolo a petrecut ceva timp și cu fostul şef de la Formula 1, Flavio Briatore, testat şi el pozitiv la coronavirus. Și Marta Fascina, iubita omului de afaceri a fost testată pozitiv. Apoi s-a aflat că și cei doi copiii Barbara şi Luigi Berlusconi au COVID – 19.

“O să continui războiul”

Cu o zi înainte de a ajunge la spital, Silvio Berlusconi a acordat un interviu ziarului Corriere della Sera, în care spunea că se simte bine și nu are simptome.

‘’O să trec și peste această încercare. Voi fi prezent în acestă campanie electorală. Voi acorda interviuri pentru televiziuni și ziare. O să respect toate regulile impuse după ce am aflat că am coronavirus. Din păcate mi s-a întâmplat așa ceva, dar eu voi continua războiul’’, a declarat fostul premier al Italiei cu o seară înainte de a ajunge la spital.

Lasă un răspuns